10 viikon ryhmävalmennus

Vahvistu sijoittajana -valmennus

Oletko koskaan miettinyt, mitä sijoittaminen sinulle mahdollistaa? Onko sinulla tunne, että et ihan täysin ymmärrä miksi edes olet aloittanut sijoittamisen? Entä haluaisitko päästä elämässäsi eteenpäin ja alkaa rakentamaan itsellesi sopivaa tulevaisuutta?

Ennen kaikkea haluan auttaa sinua selkeyttämään ajatuksiasi sijoittamisen suhteen, sekä taklata kaikki mahdolliset esteet siihen liittyen.

SIJOITUSKOULU

Mikä?

10 viikon ryhmävalmennus, jonka aikana sijoittajan identiteettisi vahvistuu, saat sijoittamisesta ja kehittymisestä kiinnostuneen yhteisön ympärillesi, ja suuntasi on selkeä ja kirkas.

Monesti asetamme kaikki muut itsemme edelle, ja omat haaveet ja unelmat jäävät toissijaisiksi, ja ennen kuin huomaammekaan, olemme eläneet vuosikausia kaikille muille, mutta emme itsellemme. Tämä on valitettavan yleistä, ja haluankin nyt antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä omiin unelmiin ja vaurastumiseen seuraavaksi 10 viikoksi.

Sijoittajan suurin vihollinen asuu korvien välissä. Pahimmat virheet tehdään usein tunteiden vallassa. Jos et ole tietoinen sijoittajan mielestäsi, peloistasi ja asioista, jotka vaikuttavat sijoittamisen taustalla, tulet todennäköisesti sabotoineeksi omaa matkaasi. Kun hallitset mielesi ja opit toimivat strategiat sekä jalkautat tutkitut ja hyväksi havaitut toiminnot osaksi sijoittamistasi, voit luottaa sijoituksiesi kasvavan oikeaan suuntaan. Minä autan sinua juuri tässä.

Tämän valmennuksen tarkoituksena on saada sinut keskittymään itseesi, tavoitteisiisi, suunnittelemaan tulevaisuuttasi sijoittamisen kautta, sekä saamaan lisäbuustia tekemiseen mindsetin kehittämisen kautta.

Valmennuksessa opit:

N

Opit välttämään antamasta tunteiden, kuten pelon tai hetkellisen epävarmuuden, ohjata sijoituspäätöksiäsi.

N

Valmennuksen jälkeen tiedät kuinka hajauttaa sijoituksesi ja vältät liiallista panostamista yhteen kohteeseen tai toimialaan.

N

Tiedät, miksi systeemit ovat tärkeitä muutoksen aikaansaamisessa, ja miten niitä luodaan ja ylläpidetään.

N

Tiedät tavoitteesi, ja osaat asettaa ne saavutettavasti.

N

Tiedät, miksi systeemit ovat tärkeitä muutoksen aikaansaamisessa, ja miten niitä luodaan ja ylläpidetään.

sijoittaa
N

Saat paljon rohkeutta sijoittamiseen, sekä taloudellisen muutoksen tekemiseen.

N

Tulet pitkäjänteiseksi sijoittajaksi ja vältät liiallista reagointia markkinoiden lyhyen aikavälin heilahteluihin.

N

Tiedät, mitä elämässä arvostat, ja miten priorisoit tekemisiäsi.

N

Tiedät mihin sijoituspäätöksesi perustuvat, sekä ennen kaikkea mihin haluat niiden perustuvan.

N

Opit välttämään liiallista kaupankäyntiä, sekä hallitsemaan sijoitussalkkuasi sinulle sopivalla tavalla.

N

Opit tekemään kestävän sijoitussuunnitelman, johon voit palata aina tarvittaessa.

Miksi?

Itsesi vuoksi. Ryhmävalmennuksen avulla säästät aikaa ja energiaa, koska sinun ei tarvitse miettiä asioita enää yksin.

Osallistumalla 10 viikon ryhmävalmennukseen saat lisää itsevarmuutta sijoittajana. Valmennus auttaa selkeyttämään suuntaasi ja antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot menestyksekkääseen sijoittamiseen. Tartu tilaisuuteen ja anna taloudelliselle itsenäisyydelle uutta boostia.

Miten ja milloin?

Ensin tämä

Voit ostaa valmennuksen suoraan verkkokaupasta, tai halutessasi voit maksaa sen useammassa erässä. Sen voi maksaa 1-4 erässä, joten mikä vain sinulle sopii! Ota Helenaan yhteyttä, niin sovitaan maksusta tarkemmin.

 

 

Tai tämä

Tai kenties haluat ensin keskustella valmennuksen sopivuudesta juuri sinulle? Siinä tapauksessa varaa sparriaika kalenterista Yhteydenotto-välilehdeltä, tai laita viestiä osoitteeseen helena.rostedt@hotmail.com ja jutellaan lisää.

 

Sitten tämä

Aloitetaan! Valmennukseen mahtuu mukaan 10 kehityshaluista sijoittajaa tai siitä kiinnostunutta. Aloituspäivämäärä sovitaan aina kunkin ryhmän kohdalla erikseen.

kenelle valmennus sopii?

Missionani on arkipäiväistää sijoituspuhetta niin paljon, että kenellekään ei olisi enää olo, että ei ole kyllin hyvä/oppinut/rikas/mitä vaan sijoittamaan…

Valmennus sopii parhaiten ihmiselle, joka kaipaa selkeyttä omaan tekemiseen, ja jolta puuttuu selkeä strategia ja suunta. Oman talouden on hyvä olla hallussa siten, että pystyt keskittymään valmennukseen ilman taloudellista stressiä ja huolta, tai olet motivoitunut muuttamaan tilannetta sinulle parempaan suuntaan.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla numeronikkari tai budjettivelho osallistuaksesi tähän valmennukseen, vaan riittää että sinulla on motivaatiota ja innostusta lähteä tavoittelemaan jotain konkreettista, ja jotain sellaista jota en ole aiemmin ehkä uskaltanut tavoitella.

 

Helena Rostedt

Tämä ohjelma on sinulle, jos

N

jo sijoitat, mutta et edelleenkään tiedä miksi ja mihin

N

et vielä sijoita, mutta olet aikeissa aloittaa sijoittamisen ja kaipaat lisäapua siihen

N

sinulta löytyy rohkeutta asettaa itsellesi tavoitteita ja lähteä saavuttamaan niitä

N

sinulla on kenties rahaa, muttet tiedä miten lähteä kasvattamaan varallisuuttasi paremmin etkä ole uskaltanut tehdä ensimmäistä sijoitustasi

N

olet valmis panostamaan aikaasi ja energiaasi valmennukseen

N

kaipaat henkilökohtaista sparrausta omaan tilanteeseesi

"Helena oli tosi asiantunteva ja luotettava ja samalla super samaistuttava jakaessaan mm. omia kokemuksiaan, jotka on vaikuttaneet sijoittamiseen ja sen aloittamiseen. Se tuntui itselle tosi toimivalle, toivoa antavalle ja motivoivalle lähetymistavalle. Tuli fiilis, että jos Helena pystyy tähän niin minäkin pystyn! Oon oikeasti pitänyt sijoittamista mahdottomana asiana omalla kohdallani, ajatellut että se on ihan liian monimutkaista ja vaikeaa, enkä minä pysty siihen. Mutta tämä valmennus alkoi pala palalta murentamaan tuota käsitystä. Arvostin myös tosi paljon sitä, että kun valmennuksen myötä aloin itse ottamaan käytännön askeleita sijoittamisen ja mm. ensimmäisten osakkeiden oston suhteen, niin Helenalle sai aina laittaa viestiä ja kysymyksiä niihin liittyen. Se tuntui tosi arvokkaalle osalle valmennusta ja oli iso syy siihen, että valmennuksen myötä omaan sijoittamiseen sai oikeasti edistystä, eikä valmennus jäänyt pelkän puheen tasolle. Samalla Helenalla oli aina tosi symppis ja lämmin ote valmentamiseen, oli siis helppoa uskaltaa puhua asioista suoraan ja avata myös tunnepuolta sijoittamiseen ja sen epävarmuuksiin liittyen."

– PALAUTE RYHMÄVALMENNUKSESTA

Miltä tämä kuulostaa?

Vahvistu sijoittajana -valmennuksen jälkeen…

Z

Olet saanut oman yhteisön, jossa puhua avoimesti ja luottamuksella kaikesta kasvuun, rahaan ja sijoittamiseen liittyvästä.

Z

Tiedät, missä olet nyt ja mihin suuntaan haluat sijoittajana mennä, etkä enää koe epävarmuutta sijoittamisen suhteen.

Z

Opit tuntemaan itsesi paremmin, ja tiedät, mitkä asiat toimii sinulle ja mitkä ei, kun kyse on rahasta ja sijoittamisesta.

Valmennuksen kesto on 10 viikkoa.

Tulet saamaan tarkemman valmennusaikataulun infopaketin mukana kun olet lunastanut valmennuksen verkkokaupasta. Valmennuksen aikana saat useita kirjasuosituksia, ja niitä hyödynnetään myös omassa oppimisessa.

Lukeminen ja uuden opiskelu on asioita, jotka pitävät ihmisen virkeänä – opiskelu kannattaa aina. Jokaiseen viikkoon kuuluu viikkotreffit, jossa käydään läpi mennyttä viikkoa, opittuja asioita, oivalluksia, ajatuksia, ideoita, ihan mitä vaan! Viikkotreffit pidetään aina joka sunnuntai.

Sunnuntaisin saat seuraavan viikon teemaan liittyvää materiaalia ja kirjasuosituksia. Valmennuksessa olevilla on myös oma watsapp-ryhmä, jossa saa keskustella vapaasti (olen itse mukana ryhmässä).

Alla näet valmennusohjelman aikataulun sekä sisällön. Huom! Sisältö voi vielä muuttua, mutta pääpiirteittäin pysyy tämäkaltaisena.

Valmennukseen kuuluu 1h 30 min tapaaminen jokaisen osallistujan kanssa, jossa keskitytään juuri sinun tilanteeseesi.

Tämä sparraustapaaminen kannattaa hyödyntää, ja sen aikana minä teen kaikkeni että saadaan sinun suunnitelma jatkon kannalta kuntoon! Olen täällä sinua varten. <3 Jokainen valmennusohjelmaan osallistuva voi varata itselleen valmennusajan valmennuksen aikana antamieni ohjeiden mukaan. Näin saat kaiken hyödyn irti valmennuksesta, kun saamme vietyä oppimasi asiat suoraan sinun elämääsi.

Haluankin nyt antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä omiin unelmiin ja vaurastumiseen seuraavaksi 10 viikoksi. Ennen kaikkea haluan auttaa sinua selkeyttämään ajatuksiasi sijoittamisen suhteen, sekä taklata kaikki mahdolliset esteet siihen liittyen.

Viikoittainen sisältö

VIIKKO 1: ALOITETAAN!

Ensimmäisellä viikolla tapaamme toisemme, sekä saat valmennukseen kuuluvan aloituspaketin, jonka avulla pääset jo vauhtiin oman taloudellisen tilanteen muuttamisessa. Asetetaan tavoitteita valmennukselle. Ensimmäiset viikkotreffit sunnuntaina.

VIIKKO 2: AJATTELUTAVAT/MINDSET

Toisen viikon teemana on ajattelutapojen muuttaminen, eli se kuuluisa mindsetin kehittäminen. Miksi omia ajatuksia on hyvä kyseenalaistaa? Mitä “mindsetin kehittäminen” oikeasti tarkoittaa? Viikkotreffit sunnuntaina.

VIIKKO 3: MINDSET-TEEMA JATKUU

Viikkotreffit sunnuntaina.

VIIKKO 4: OMA TALOUS TUTUKSI

Neljännen viikon teemana on oman talouden numerot, raha, säästäminen ja kaikki siihen liittyvä. Oman taloustilanteen muuttaminen on hankalaa, ellei tiedä mitä tulisi lähteä muuttamaan. Siksi omiin numeroihin tutustuminen on yksi osa tätä valmennusohjelmaa. Viikkotreffit sunnuntaina.

VIIKKO 5: MITÄ SIJOITTAMINEN MAHDOLLISTAA?

Pääset kuulemaan innostavan tarinan siitä, mitä kaikkea sijoittaminen on vierasluennoitsijalle mahdollistanut. Pohditaan omia tavoitteita sijoittamisen suhteen. Viikkotreffit sunnuntaina.

VIIKKO 6: SIJOITTAMISEN LAINALAISUUDET

Hajauttaminen, riskit, arvo-osuustili, OST… Sijoittamiseen liittyy paljon sellaista, joka on hyvä tietää jotta pystyy optimoimaan oman salkun parhaalla mahdollisella tavalla. Opit sijoittamiseen liittyvät peruskäsitteet, sekä saat paljon itsevarmuutta sijoittajana oppiessasi muun muassa riskinhallintaa ja keinoja riskin pienentämiseen. Viikkotreffit sunnuntaina.

VIIKKO 7: OSAKESIJOITTAMISEN OPTIMOINTI

Kaikki tarvittava osakesijoittamiseen liityvä. Pääset konkreettisesti tarvittaessa avaamaan sijoitustiliä osakesijoittamisen aloittamista varten. Viikkotreffit sunnuntaina.

VIIKKO 8: RAHASTOSIJOITTAMINEN JA KAIKKI SIIHEN LIITTYVÄ

Rahastosijoittaminen ja kaikki siihen liittyvä. Perehdytään rahastosijoittamisen maailmaan ja tarkastellaan, miten rahastosijoittaminen on yksi hyvän hajautuksen kulmakivistä. Viikkotreffit sunnuntaina.

VIIKKO 9: MITÄ SEURAAVAKSI, ELI JATKOSUUNNITELMAN TEKEMINEN

Henkilökohtaisia valmennuksia. Laaditaan omat suunnitelmat jatkoa ajatellen. Viikkotreffit sunnuntaina.

VIIKKO 10: VALMENNUKSEN PÄÄTTYMINEN

Henkilökohtaisia valmennuksia. Viikkotreffit ja valmennusohjelman lopetus sunnuntaina.

Jos et ole vielä ihan varma

sopiiko valmennus sinulle tai elämäntilanteeseesi, tai haluat muuten vain keskustella valmennuksesta ennen päätöksen tekemistä, niin varaa itsellesi kartoituspuheluaika täältä, niin käydään yhdessä tätä lisää läpi!

Tapaamiset pidetään Zoomissa, ja jokainen viikkotapaaminen tallennetaan. Sunnuntaiset viikkotapaamiset kestävät noin 1h, ja vierasluennoitsijan vierailu kestää noin 1-1,5h. Saat linkin tapaamisiin aina sähköpostiin, kuten myös infot ja aikataulut lähempänä valmennuksen alkamisajankohtaa.

HUOM! Valmennuksen voi maksaa myös erissä. Mikäli haluat tehdä näin, niin laita minulle sähköpostia osoitteeseen helena.rostedt@hotmail.com

Sijoita nyt

499,00 

10 in stock

MINKÄLAISIA KOKEMUKSIA MUILLA ON?

Palautteita asiakkailta

SIJOITUSKOULU

"Pidän selkeydestäsi, rehellisyydestä/tavasta jolla puhut asioista...

Näkemisesi rauhoittaa. Mieleen painuvin on tarinasi kokonaisuudessaan. Se rohkaisee minua erityisesti. Minäkin pystyn tähän."

SIJOITUSKOULU

"Pidän tavastasi puhua näistä asioista ymmärrettävästi. Annat selkeät vinkit...

kuinka edetä tavoitetta kohti. Teema per viikko tuntuu sopivalta tahdilta etenemiseen."

SIJOITUSKOULU

"Kurssin selkeys ja perus ATK-taidoilla selviytyminen kurssilla. Videot ok,...

tehtävät ja kirjavinkit hyvä kannustin omaan sitoutumiseen ja aktiivisuuteen. Siun luonnollisuus ja tapa puhua ilman hienouksia helpottaa oppimista ja ymmärtämistä."

SIJOITUSKOULU

"Olen oppinut mindsetistä." + "Asenteista, tavoitteista, vastuun ottamisesta."

"Rahauskomusten muuttaminen on tärkeää. Myöskin se miksi haluaa sijoittaa ja tavoitteiden täytyy olla selvillä."
KOLMEN KUUKAUDEN VALMENNUS

"Kiitos tuhannesti sulle! Kiitos yhteenvedosta! Oli tosi kiva, kun se oli niin kattava.

Puoliso sai myös hyvän kuvan siitä mitä sun kanssa keskusteltiin. Tästä oli meille valtavan iso apu, ja heti on turvallisempi olo meidän talouden suhteen."

KOLMEN KUUKAUDEN VALMENNUS

"Kiitos mielettömästi meidän tapaamisesta! Olen pitkään ollut tosi stressaantunut...

raha-asioista koska tuntuu että mitä vaan teen ei asia muutu, ja olen ollu tässä tilanteessa niin pitkään, että on vaikea kuvitella muuta. Sun valmennuksen ansiosta pystyn vihdoin uskomaan että jonain päivänä tämä on takanapäin. Kiitos siis paljon!"

"Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen mulla oli helpottunut olo. Tuntui siltä, että vihdoin monen vuoden rämpimisen jälkeen tunnelin päässä oli valoa. Tapaamisen aikana sulle oli helppo puhua ilman pelkoa leimatuksi tulemisesta. Kiitos!"

– KAROLIINA